Home

 

Welkom op de site van

Dansstudio Odacs

 

Of je nu als recreatieve danser of als danser boordevol ambities bij ons terechtgekomen bent, je zult hier gegarandeerd je hart kunnen ophalen! De Overpeltse Dansacademie, onder leiding van Sander Camps en Maxime Bruys, kan je leren dansen in zeer uiteenlopende dansstijlen. Zo kan je al beginnen met Prédans vanaf 3 jaar en kan je blijven plakken tot lang na je 50. Door ons gevarieerd aanbod kan iedereen die met danskriebels zit, jong of oud, bij ons terecht om te proeven en te genieten van de passie voor het dansen. De Overpeltse Dansacademie opent voor het eerst zijn deuren 11 en 12 september 2010 en heet iedereen dan ook op een originele manier hartelijk welkom. U kan bij ons altijd terecht voor gratis info en advies, voor eender welke danskeuze.

 

Wij zijn van mening dat kwalitatieve lessen de basis vormen van ieder academisch instituut. Daarom zorgen we er dan ook voor dat al onze docenten beschikken over voldoende professionele ervaring in zowel uitvoerend dansen als het geven van dansles. Al van onze docenten beschikken over nationale en internationale dans ervaring. De verschillende danslessen worden ingedeeld in groepen volgens leeftijd maar ook volgens ervaring. Onder leiding van deze gediplomeerde docenten en in twee schitterende spiegelzalen krijgen zowel jong als oud de kans om te dansen op verschillende soorten muziek. De leerlingen met het nodige talent worden, indien gewenst, begeleid naar een professionele opleiding. Wij vinden het zeer belangrijk dat iedereen bijleert op zijn niveau. Eén ding staat vast: dansen bij Dansstudio Odacs da's pure passie en plezier, heb je de dansmicrobe te pakken dan kan je zeker bij ons terecht!

 

Aangezien dans een podiumkunst is, organiseert de school op regelmatige tijdstippen open lessen, toonmomenten en grote voorstellingen. Leerlingen leren dans 'maken' door middel van improvisatie, creativiteit en het ontdekken van je eigen bewegingen. Ook techniek en muzikaliteit zijn enkele belangrijke parameters.

Sander & Maxime